Udlejning af container

Gennem Gladsaxe vognmandsforretning kan vi tilbyde udlejning af containere. Vi har containere i størrelserne fra 12 kubik til 18 kubik. Du har ligeledes mulighed for at leje lukkede container gennem os.

Udlejning af container til dit behov

Uanset om du skal flytte, bygge om eller blot mangler plads, så kan vi hjælpe med ekstra plads. Som en del af vores aftale leverer og afhenter vi containeren for dig. Det er også muligt at få flyttet containeren, hvis det er dit ønske. 

Vi håndterer indholdet

Vi har mange års erfaring med udlejning af containere, og vi kan derfor ligeledes hjælpe dig med bortskaffelsen af det eventuelle affald, som du ønsker. Derfor kan vi tilbyde en meget fleksibel løsning, der passer til dine ønsker og behov. Du kan også læse mere om Affaldscontainere.

Vi har stor erfaring med udlejning af container i Gladsaxe og Roskilde

Med vores mange biler gør vi det muligt for os at tilpasse netop din opgave. Vi har 2-, 3-, og 4-akselde biler, der giver mulighed for at flytte forskellige størrelse af container. Vi sætter stor værdi i at levere en god service til alle vores kunder, hvor vi er fleksible og punktlige, så du får den bedste løsning. Vi har både erfaring med udlejning af containere til både privat- og erhvervskunder. Hvis du skulle være interesseret i at høre nærmere omkring dine mulighed, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 49 12 11.