Levering af grus og sten

Mangler du grus eller sten?

Hos Gladsaxe vognmandsforretning kan vi hjælpe dig med levering af sten og grus. Vi kan gennem vores samarbejdspartnere sikre dig produkter af god kvalitet, som du vil kunne nyde i mange år frem. Vi kan levere alt fra granit til sten. Det er ligeledes muligt at få leveret muldjord.

 

Biler til alle formål

Til levering af grus og sten har vi værktøjet til alle formål. Vores 2-, 3-, og 4-akselde biler med til hørende grab kan levere de mængder du ønsker. Vi har ligeledes mulighed for at køre med kærre, der er en form for påhængsvogn, der er perfekt til levering af større mængde materiale.

 

Mangler du sten og grus så kontakt os

Vi er en virksomhed med 10 års erfaring inden for vognmandsbranchen, hvor vi har stor erfaring med levering af sten og grus. Vi kan derfor give dig den bedste service og de bedste materialer, der passer til dine behov og ønsker. Vi sætter stor værdi i at levering sker gennem et fleksibelt og punktligt arbejde. Vi har stor erfaring med levering af grus og sten i området omkring Gladsaxe og Roskilde. Skulle du være interesseret i at høre nærmere omkring netop dine muligheder, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 49 12 11.

 

 

Levering af sten

Sten findes i alverdens størrelser og former og vi kan hjælpe med at levere samme. Uanset om du skal bruge sten til praktiske mål som i en indkørsel eller til at pynte f.eks. bede, kan vi hjælpe dig med at fragte de rigtige sten hjem til dig. Vi kan have rigtig mange ad gangen og med en grab, kan vi nemt levere lige hvor du ønsker det. Mange ønsker hjælp til levering af sten, så det hele går lidt mere smertefrit. Vi lægger stor vægt på kvalitet og service, når vi leverer sten til dig.

 

Levering af grus

Grus bruges ofte til forskellige byggeprojekter, da det er et rigtig godt materiale både til byggeprojekter, men også til forskellige opgaver i haven. Levering af grus kan være en svær opgave, hvis man ikke har maskinerne eller erfaringen med det. Derfor kan du trygt lade os stå for levering af dit grus.

 

Kontakt os her