Krankørsel

Skal du have transporteret eller bortskaffet store elementer i forbindelse med entreprenør arbejde? Så tilbyder Gladsaxe vognmandsforretning krankørsel blandt en af vores mange services inden for vognmandsbranchen.

 

Krankørsel med stor erfaring

Vi tilbyder punktlighed, fleksibilitet og en god service til alle vores kunder, hvor vi har stor erfaring med både privat- og erhvervskunder. Vi kan hjælpe jer med transport af jernpladder til alt andet svært transportabelt materiale. Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe netop dig, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

 

Vi har biler i alle størrelser

Med vores har 2-, 3-, og 4-akselde biler kan vores transportere forskellige materialer ved mange forskellige opgaver. Du er derfor velkommen til at kontakte os, for et tilbud til den opgave du ønsker udført. Vores biler med påmonteret kran kan nå optil 15 meter, hvilket giver mulighed for fleksible flytninger. Her kan du læse mere om Grab kørsel

 

Krankørsel for både privat og erhverv

Vi udfører krankørsel for både privat og erhverv. Blandt mange af vores erhvervskunder kan der nævnes brolæggere, håndværkere, anlægsgartnere, mindre industri virksomheder samt entreprenør. Gladsaxe og Roskilde er blandt mange af de områder, som vi arbejder i. Vi står altid klar til at hjælpe dig. Derfor skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 49 12 11.