Grab kørsel

Grab kørsel med jord og affald

Hos Gladsaxe Vognmandsforretningen tilbyder vi grab kørsel som en af vores mange services. Vi har stor erfaring med grab kørsel, og vi er derfor et sikker valg til opgaver, der kræver netop dette.

 

Vognmand mange års erfaring

Vi har 10 års erfaring med transport og bortskaffelse af alt fra jord til affald, og derfor kan vi sikre dig et godt stykke arbejde med omtanke. Vi har ligeledes stor erfaring med arbejde for entreprenør, hvor vores kunder både er små og mellemstore virksomheder.

 

Vi har biler til alle typer opgaver

Vi har 2-, 3-, og 4-akselde biler, der afgør, hvor meget vi må køre med. Derfor kan vi håndtere opgaver for både private til mellem store entreprenør. Vores grab kan nå optil 15 meter, og sikre dig derfor en fleksibel flytning af materialer. Ligeledes har vi mulighed for at kører med kærre, der er en påhængsvogn. Med en kærre på bilen kan vi naturligvis transportere endnu mere for dig. Du kan også læse mere om vores krankørsel.

 

Få et uforpligtende tilbud på grab kørsel

Med udgangspunkt i Gladsaxe og Roskilde kører vi ud for at hjælpe netop dig, hvis du har brug for eksempelvis Grab kørsel. Du får fleksibilitet, punktlighed og en god service og du kan kontakte os på telefon 44 49 12 11.