Bortkøring af affald

Vi bortskaffer jord og affald for både private og erhverv

En af vores mange services hos Gladsaxe vognmandsforretning er bortkørsel af jord og affald. Vi kan hjælpe dig med at komme af med dit jord, du ikke skal bruge mere. Det kan både være i forbindelse med havearbejde, entreprenøropgaver og meget andet. Vi har netop derfor blandt andet kunder, som er anlægspartnere, håndværkere, industri og entreprenør. Vi har ligeledes erfaring med privatkunder, så derfor kan vi med garanti hjælpe dig med bortkørsel af jord og affald.

 

Vi kan håndtere din opgave

Vores mange forskellige biler, der spænder fra 2-akslede til 4-akslede biler, kan derfor klare lige den opgave, som du ønsker inden for bortkørsel af jord og affald. Hvis du vælger os til at bortskaffet din jord eller dit affald, kan du være sikker på, at vi udfører arbejde med punktlighed og fleksibilitet for øje. Vi står altid klar til at levere god service hver gang!

 

Kontakt os for et nærmere tilbud

Vi arbejde med udgangspunkt i området omkring Gladsaxe og Roskilde. Skulle du være interesseret i at høre nærmere omkring dine mulighed med os som din arbejdspartnere med bortkørsel af jord og affald, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 49 12 11