Bortkørsel af jord og affald

En af vores mange services hos Gladsaxe vognmandsforretning er bortkørsel af jord og affald.

Vi tilbyder bortkørsel af jord og affald for private og erhverv

Vi kan hjælpe dig med at komme af med dit jord, du ikke skal bruge mere. Det kan både være i forbindelse med havearbejde, entreprenøropgaver og meget andet. Vi har netop derfor blandt andet kunder, som er anlægspartnere, håndværkere, industri og entreprenør. Vi har ligeledes erfaring med privatkunder, så derfor kan vi med garanti hjælpe dig med bortkørsel af jord og affald.

 

Vi kan håndtere din opgave

Vores mange forskellige biler, der spænder fra 2-akslede til 4-akslede biler, kan derfor klare lige den opgave, som du ønsker inden for bortkørsel af jord og affald. Hvis du vælger os til at bortskaffet din jord eller dit affald, kan du være sikker på, at vi udfører arbejde med punktlighed og fleksibilitet for øje. Vi står altid klar til at levere god service hver gang! Du kan også læse mere om udlejning af container.

 

Kontakt os for et tilbud på bortkørsel af jord eller affald

Vi arbejde med udgangspunkt i området omkring Gladsaxe og Roskilde. Skulle du være interesseret i at høre nærmere omkring dine mulighed med os som din arbejdspartnere med bortkørsel af jord og affald, skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 44 49 12 11

 

 

Vognmand til bortkørsel af jord

Som vognmandsforretning har vi rig mulighed for at tilbyde bortkørsel af jord. Jord er rigtig tungt og der skal ikke meget til, før det bliver alt for besværligt at arbejde med. Vi har både mulighederne og kompetencerne til at håndtere arbejdet. Ønsker du selv at varetage større dele af opgaven, kan du vælge at bruge en affaldscontainer, til opsamling af den tunge jord. Det sparer et par ture med trillebøren.

 

Afhentning af jord med grab

Hvis jorden ikke let tilgængelig fra vejen, kan vi fjerne den med grab. Vi har stor erfaring med at afhente jord med grab og transportere det væk efterfølgende. Det kan hurtigt blive en krævende opgave at klare selv, specielt hvis man ikke har de rette maskiner til rådighed.

Kontakt os her