Affaldscontainere

Affaldscontainere der passer til dine behov

Hos Gladsaxe vognmandsforretning tilbyder vi opstilling af affaldscontainere. Vi har mange forskellige typer affaldscontainere til alle formål samt alle typer af kunder. Vi har erfaring med både privat- og erhvervskunder lige fra anlægsgartnere til industri og entreprenør og vi opererer særligt i Gladsaxe & Roskilde området. 

 

Affaldscontainere i flere størrelser

Vi har affaldscontainere der spænder fra 12 til 18 kubik, som vi alt efter dine ønsker, kan opstille for dig. Vi kan opstille affaldscontainere fra dage til måneder. Det er blot dig, der bestemmer, hvor længe du ønsker det. Vi kan ligeledes hjælpe dig med bortskaffelsen af affaldet, når vi henter affaldscontainere igen. Med vores 2-, 3-, og 4-akselde biler kan vi være fleksible i forhold til den type opgave, som du ønsker udført.

 

Stor erfaring med affaldscontainere 

Vi har stor erfaring i området omkring Gladsaxe og Roskilde med vognmandsforretning. Derfor kan vi hjælpe dig med en løsning med stor viden og erfaring, så du får affaldscontainere lige efter dine ønsker og behov. Vi prioriterer højt at være punktlige, fleksible og levere en god service til alle vores kunder. Hvis det skulle have interesse for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 49 12 11 for et tilbud.