Affaldscontainere

Affaldscontainere der passer til dine behov

Hos Gladsaxe vognmandsforretning tilbyder vi opstilling af affaldscontainere. Vi har mange forskellige typer affaldscontainere til alle formål samt alle typer af kunder. Vi har erfaring med både privat- og erhvervskunder lige fra anlægsgartnere til industri og entreprenør og vi opererer særligt i Gladsaxe & Roskilde området. 

 

Stor erfaring

Vi har stor erfaring i området omkring Gladsaxe og Roskilde med vognmandsforretning. Derfor kan vi hjælpe dig med en løsning med stor viden og erfaring, så du får affaldscontainere lige efter dine ønsker og behov. Vi prioriterer højt at være punktlige, fleksible og levere en god service til alle vores kunder. Hvis det skulle have interesse for dig, skal du være meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 49 12 11 for et tilbud.

 

Affaldscontainer i flere størrelser

Vi har affaldscontainere der spænder fra 12 til 18 kubik, som vi alt efter dine ønsker, kan opstille for dig. Vi kan opstille dem fra dage til måneder. Det er blot dig, der bestemmer, hvor længe du ønsker det. Vi kan ligeledes hjælpe dig med bortskaffelsen af affaldet, når vi henter affaldscontainere igen. Med vores 2-, 3-, og 4-akselde biler kan vi være fleksible i forhold til den type opgave, som du ønsker udført.

Se også Udlejning af container.

 

 

Hvornår skal man bruge en affaldscontainer?

De fleste behov for en container opstår ved renovering eller anden istandsættelse. Vores containere bliver både brugt af private og erhvervskunder, og derfor dækker vi en række forskellige formål.

Har du som privatperson behov for containeren, kan den være en stor hjælp fremfor selv at bortskaffe en masse affald. Med vores affaldscontainere, sparer du både tid og hårdt arbejde.

Flere erhvervskunder har et helt andet behov og oftest i en større skala. Derfor har vi også en løsning, der for dig som erhvervskunde kan svare sig. Vi har mange faste samarbejdspartnere og det er vores opfattelse at vores erhvervskunder vælger os, fordi vi sætter både kvalitet og service højt.

 

Kontakt os her